ONZE DIENSTEN

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over ons dienstenpakket.

Verkeersplan:

Verkeersregelaars zijn in deze tijd niet te missen in het straatbeeld. Voor vrijwel elk evenement dient er tegenwoordig een verkeersplan te zijn. Daarbij is meestal de inzet van (evenementen) verkeersregelaars vereist in de afgegeven vergunning. 

Onze stichting biedt daar in de nodige ondersteuning. Wij kunnen voor uw evenement een passend verkeersplan maken. Daarbij wordt de benodigde bebording ingetekend, evenals het benodigd verkeersregelaars. Dit verkeersplan kunt u gebruiken bij de aanvraag voor de evenementen vergunning, en dient als leidraad voor de inzet van onze verkeersregelaars. 


Verkeersregelaars:

Voor elk evenement kunnen wij een passend aantal verkeersregelaars leveren. Of u er 2 of 30 nodig heeft, hierin is van alles mogelijk. 

Al onze verkeersregelaars volgen de verplichte jaarlijkse e-learning/(her)certificering. Daarnaast bieden wij de nodige bijscholingen aan. Dit gecombineerd met de nodige ervaring, maakt dat wij ervaren en flexibele verkeersregelaars leveren voor uw evenement. 

Onze verkeersregelaars staan tijdens uw evenement, onder leiding van een CPV'er (Contact Persoon Verkeersregelaars). Hij/zij is het aanspreekpunt voor de organisatie en coordineert de inzet van de verkeersregelaars. 


Parkeerwachters/Parkeerbegeleiders:

Naast verkeersregelaars leveren wij ook parkeerwachters/parkeerbegeleiders, om zo het parkeren op de aangewezen parkeerplekken efficienter te laten verlopen. Hierdoor kunt u op de parkeerplekken meer auto's kwijt, en wordt er sneller geparkeerd.