ONZE STICHTING

Onze stichting, verkeersregelaars de Oude IJsselstreek, houdt zich bezig met het regelen van de verkeersstromen, en desgewenst ook het parkeren, rondom evenementen.

Hierbij nemen wij eenvoudige verkeer regelende taken over van de politie, om zo de veiligheid in het verkeer te waarborgen. 

De stichting is opgericht op 1 juni 2006, en bestaat dus al ruim 10 jaar. De stichting is ontstaan uit de Ulftse Avond Vierdaagse waarbij enkele verkeersregelaars het initiatief namen om ook bij andere evenementen hun diensten aan te bieden om het verkeer en eventueel het parkeren te regelen. Inmiddels heeft onze stichting zijn bestaansrecht al overduidelijk bewezen.

De stichting bestaat uit ongeveer 35 vrijwillige evenementen verkeersregelaars en wij zijn werkzaam binnen de gemeenten Oude IJsselstreek, Doetinchem, Bronkhorst, Oost Gelre, Aalten, Montferland, Winterswijk, Zevenaar en Zutphen. 

Jaarlijks zijn wij actief bij ongeveer 50 verschillende evenementen. Denk hierbij onder anderen aan: de voetbalwedstrijden van de Graafschap, de Achterhoekse Wandel Vier Daagse, Bloemencorso Lichtenvoorde, Bokbierdag Zutphen, Hippisch Festijn Varsseveld/Heelweg, Carnavalsoptocht Beek, diverse schuttersconcoursen, Pleinenfeest Gaanderen, Nieuw Jaars Party Jan ter Voert Megchelen, Voetbal toernooi Terborg en vele meer.

Al onze verkeersregelaars zijn (minimaal) gecertificeerd als evenementen verkeersregelaar voor de duur van 1 jaar. Elk jaar volgen zij de verplichte bijscholing en certificering.

Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u een (vrijblijvende) offerte aanvragen, neemt u dan contact op met onze stichting! 


TEAM

Ons dagelijks bestuur betaat uit: